Fire stjerner til Café Glad i KU.BE

Politikens anmelder var forbid Café Glad i KU.BE og fældede dommen:

"Café Glad rammer plet. I et kulturhus, som både skal favne den kreative klasse, der kommer med poderne til baby-opera, og have plads til rødderne, der kommer forbi efter skoletid for at hente tegneserier, skal cafeen kunne levere slag- numre til spotpris. Ligesom i et halcafeteria skal man her kunne stille sult og tørst til en rimelig penge. At Café Glad ovenikøbet evner det med et vellavet og temmelig sundt udvalg, skal de have stor ros for".

Vi er rigtig glade for den fine anmeldelse. 

Frokostordning til Fondenes Hus

Fra sommeren 2017 står Glad Mad for frokosten til medarbejderne i Fondenes Hus. "Vi glæder os til at sikre en både sund og lækker frokostoplevelse for de 80 ansatte og de mange gæster i huset", siger Helle Finnich, der er køkkenchef i Glad Mad.

Fondens Hus er et bofællesskab mellem forskellige fonde med et samfundsgavnligt sigte. Huset bliver  grundet fondenes initiativer besøgt af mange gæster gennem ugen.

Køkkenelever til eksamen 2016

Efter et år på Glad Flex Uddannelse i Glad Mad på FOSS, er Morten til afsluttende eksamen og præsenterer sin ret for censor, der kommer fra Erhvervsskolen Nordsjælland.

Hillerød Posten 25. sep.

Ministeren kom på køkkenbesøg.

Hillerød Posten 12. MARTS 2015

Frederiksborg Amts Avis

"Unge med handicap får ny chance for at uddanne sig"