Gullaschsuppe med bondesalat

-god hvis der er koldt!

Suppen:

Kødet skæres i små fine tern. Løg, peber og tomat skæres ligeledes i fine tern. Hvidløg hakkes fint. Sauter løg og kød i en gryde med olie. Tomatpuré, hakket tomat, bouillon og krydderier tilsættes.

Suppen koges ½ time, derefter tilsættes resten af ingredienserne og koger til alt kødet er mørt.

Suppen smages til med tabasco, salt og peber. Serveres med crème fraiche og bondesalat.

Salaten:

Blomkål skæres i buketter og blancheres i vand med gurkemeje og salt i ca. 2 minutter. Sugarsnacks skylles, gulerødder skrælles og skæres i skiver. Peberfrugt og rødløg skæres i grove stykker, røde daddeltomater og gule cherrytomater skylles.

Alle grøntsager blandes og serveres.

Ingredienser

Suppe - 4 pers.

400 g oksetykkam i små tern

1 stort løg

2 rød peberfrugt

2 fed hvidløg

1 tsk spidskommen

2 spsk røget paprika

4 bøftomat

8 dl hønsebouillon

Tomatpuré

Tabasco

Salt og peber

Ingredienser bondesalat:

Blomkål

Rødløg

Sugarsnacks

Daddeltomater

Gul cherrytomat

Gulerødder

Gul-rød-grøn peberfrugt